Blog

 

Ahoj kamarádi,

od 29.5.2021 začnou jezdit pravidelné sobotní autobusy v 10.00 z tábořiště Boreček na Průrvu v Novinách pod Ralskem. Cena zůstala stejná jako minulé roky 35,- Kč / osobu.

Ahoj kamarádi,

máme tady novou sezónu a s ní jsme pro vás připravili nějaké změny.

V letošní sezóně rozšiřujeme naše služby o půjčovnu koloběžek. V první řadě by vám tato služba měla umožnit přesouvat se mezi našemi stanovišti Průrvou, tábořištěm na Borečku a Brennským mlýnem. Například - připlujete na Brennský mlýn, půjčíte si kolběžku a přesunete...

Ahoj kamarádi,

využli jsme těch několika teplých dní k tomu, abychom odstranili z toku Ploučnice napadané stromy a odstranili vzniklé závaly. Podařilo se nám vyčistit tok od padlých stromů od Průrvy až po Veselí. Poslení úsek, o který se staráme, z Veselí na Brennou dokončíme v nejbližších teplých dnech.

Září 2020

03.09.2020

Ahoj kamarádi,

tak tady máme září a s ním změnu provozu kisku na tábořišti Boreček.

Víkendy ještě budou otevřené, ale všední dny již bude zavřeno popřípadě otevřeme po telefonické domluvě.

Ahoj kamarádi,

od pátku 29.5.2020 začne plně fungovat tábořiště na Borečku.

Ahoj kamarádi,

od 29.5.2020 začne opět jezdit vodácký autobus v sobotu v 10.00 z tábořiště Boreček na Průrvu v Novinách pod Ralskem a v případě zájmu v neděli v 16.30 z Brenné na tábořiště Boreček.

Kiosek 2020

15.05.2020

Ahoj kamarádi,

tak konečně můžeme mít otevřený prodej včetně toalet. Proto dnes zahajujeme prodej. V květnu bude prodejní doba:

Sezóna 2020

21.04.2020

Ahoj kamarádi,

několik informací pro ty, co chtějí na vodu:

1. V současné době můžeme půjčovat lodě za dodržení hygienických podmínek. Bohužel vás však nemůžeme jako osoby vozit v autě.

Tedy - lodě půjčujeme a rozvážíme, ale dopravu osob si musíte zajistit sami. S tím souvisí i to, že vám nemůžeme poskytovat žádné hygienické zázemí....

Ahoj kamarádi,

využíváme příznivého počasí a ve volném čase postupně prořezáváme tok Ploučnice. Za poslení tři týdny jsme prořezali úsek z Průrvy až na Brennou, a tím je zcela splavná celá horní a střední část Ploučnice.